17 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi – epicentar dešavanja ovog ljeta

Portonovi Place to Be

Približavanjem ljetnje sezone, planiranje i organizacija dešavanja u Portonovom je uveliko u toku. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija do karnevala i sportskih događaja, posjetioci i rezidenti će imati više nego dinamičnu ponudu u kojoj će moći da uživaju u mjesecima koji slijede.

Koncertom Dejan Petrović “Big Band”-a krajem aprila, u organizaciji Opštine Herceg Novi, zvanično smo i otvorili ovogodišnju sezonu događaja na otvorenom. Entuzijazam sa te večeri nastojimo da prenesemo u sve događaje koji nas čekaju, a koji obećavaju nezaboravnu sezonu.

Jedna od prvih novosti u predstojećem programu je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti. Klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima.

Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club će ovog ljeta organizovati dvije regate, popularnu EST105 internacionalu regatu Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26-28 maja, kao i, već dobro poznatu, III Portonovi regatu “Bokeška ostrva”, koja će se održati od 10-12. juna.

Portonovi regata Bokeška ostrva

“Portonovi Yacht Club će omogućiti onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi željeli, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments. On je dodao: “Portonovi se trudi da ponudi pregršt razloga zbog kojih bi ljudi željeli da dođu i zadrže se određeni period. Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora će ovog ljeta uživati u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svjetski poznatih imena iz svijeta muzike koja nas čekaju ovog ljeta.”

Portonovi Place to Be

Druga po redu Portonovi Wine Night, Mediterranean Sounds, Internacionalni Karneval i Sunset Yoga samo su neki od događaja koji nas očekuju u Portonovom tokom predstojećih mjeseci.

Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim Portonovi profilima na društvenim mrežama, kao i u lokalnim i regionalnim medijima.

Najčitanije