15 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi otvorio vrata za posjetioce…

Portonovi rizort jedan od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope oltvorio je vrata.

Smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi rizort se prostire se na 26 hektara i 1.8km eskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima.

Slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svijetu, Portonovi Montenegro Essence, simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi – kako one već poznate tako i one koje će tek biti otkrivene. Kompanija Azmont Investments kao glavni investitor čvrsto vjeruje da ono što Crnu Goru čini zaista magičnom jesu njeni ljudi, njena netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posjetioci, svjetski putnici, ljubitelji prirode, umjetnici i kosmopolite osjećaju dobrodošlima. Dodatno, posebno smo srećni što Rizort počinje sa radom ove godine, kao i život u njemu, a prije nego li završimo sve planirane radove, ujedno nestrpljivo iščekujući veliko otvaranje naredne godine.

Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već poželjela dobrodošlicu svojim prvim klijentima, ali i prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom čije se otvaranje očekuje 2020. godine.

Portonovi

Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom. Na ovom magičnom mjestu ne postoje dva ista iskustva niti dvije jednolične priče. U svako doba godine, u svakom dijelu dana, posjetioci će moći da otkriju nešto posebno: od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mjesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva svijeta.

Imajući sve ovo na umu, posebno nam je zadovoljstvo da ovom prilikom najavimo otvaranje Portonovi Beach Club / Portonovi plažnog kluba, koji će sa svojim unikatnim menijem i ponudom plažnog bara postati vaše omiljeno mjesto pored mora. Prvi restorani, kafei i italijanska đelaterija daće savršenu notu avgustovskim danima odmora svim posjetiocima.

Usluge i graničnog prelaza u okviru D-Marin Portonovi Marine od 1. avgusta će moći da koriste gosti koji koji stižu morskim putem.

Portonovi

Tokom čitave 2019. godine, novi brendovi, nova mjesta i usluge nastaviće da obogaćuju magično Portonovi iskustvo – koje čeka na sve posjetioce i rezidente, poručuju iz ove kompanije.

Najčitanije