24.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi posjetili novinari i turistički radnici iz BiH

Adrijana Husic – Menadzerka za marketing i komunikacije Portonovi

Proteklog vikenda Portonovi je ugostio studijsku grupu novinara i predstavnika turističkih agencija iz BiH.

„Izražavam zadovoljstvo što je Portonovi počeo sa radom, i što smo otvorili svoja vrata posjetiocima kako iz Crnr Gore tako i iz inostranstva. Raduje nas posjeta kolega iz BIH, i nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da ugostimo i veći broj turista. Kada je počela ova godina niko nije imao na umu da će se nešto ovako desiti, i da će godina krenuti kako je kenula. Sezona se polako zahuktava, i raduju nas neke naznake da bi smo mogli u narednom periodu imati veći broj gostiju“ – kazala je Adrijana Husić menadžerka za marketing i komunikacije kompanije Portonovi.

Portonovi je spreman za doček gostiju, a raduju se i rezervacijama koje imaju, poručila je Husić.

Portonovi

„Da postoji interesovanje svjedoči i posljednja Porotnovi regata koja je nedavno organizovana, gdje smo ugostili 200 takmičara kao i one koji su bili tu samo da posmatraju samu regatu.

Nama je jako interesantno kada god imamo posjete ovoga tipa da pokažemo ne samo Portonovi, već i sve ono što Herceg Novi, Boka i Crna Gora nude. Zapravo to i jeste priča Portonovoga, da kroz Portonovi ispičamo priču koju imamo – priču o Crnoj Gori, i najboljeg što možemo da imamo,  kao i da zainteresujemo sve naše posjetioce da nam se stalno vraćaju“ – kazala je Husić

Najčitanije