20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi “Proljećna saga” – Prvog maja koncert Jelene Rozge

Portonovi saga

Da je Portonovi rizort mjesto dobre zabave, sa mnoštvom koncerata i manifestacija otvorenih, kako za goste, posjetioce tako i za sve građane Crne Gore, pokazala je i sinoć započeta “Proljećna saga” prvi set događaja koji najavljuje ovaj rizort. Od 28 – og aprila do 7.maja svi posjetioci Portonovog biće u prilici da uživaju u raznovrsnim proljećnim dešavanjima, dok će se u ponudi Proljećnog bazara koji krase dobro poznate šarenolike kućice,  naći širok asortiman slatkih i slanih proizvoda zanimljivih za sve generacije.

Inspirisani uspješnom zimskom sezonom, i prazničnom pričom koja je po prvi put organizovana u Portonovom, odlučili smo se da sezonu počnemo nešto ranije, kazala je direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.

“Ovo je za nas svakako jedan veliki izazov jer sa sezonom krećemo dosta ranije, ali smo se trudili da ponudimo jako velliki broj sadržaja, koncerata, dešavanja i aktivnosti kako za najmlađe tako i za one starije, i da ih privučemo upravo u ovaj dio Boke”, kazala je ona.

Prvog maja veliki koncert Jelene Rozge.

Portonovi saga

Adrijana je istakla da je Portonovi u toku zimske sezone posjetilo oko 100.000 ljudi, na što su, kako je dodala veoma ponosni.

“Podsjetila bih da smo, pored najveće jelke u Crnoj Gori, imali i najveći broj pregleda na društvenim mrežama, pa je nekoliko video zapisa, upravo sa događaja, bilježilo milionske preglede. Veliko je bilo interesovanje za koncerte koje smo radili, kao i za sportske aktivnosti, i upravo iz tog razloga nastavljamo na jedan sličan način i organizujemo nekoliko aktivnosti za djecu, ali i veliki koncert Jelene Rozge”, istakla je ona.

Komentarišući strukturu gostiju, Husićeva je kazala da se ona polako mijenja, kao i način bukiranja kada je posrijedi rental, i dodala, da je sve više onih koji praktikuju “last minute booking’’.

“Ono što je zapaženo i ove kao i prošle godine jeste duži ostanak turista, samim tim i gostiju koji borave kod nas preko pola, pa i do godinu dana”, kazala je ona.

U subotu, 29. aprila, povodom Međunarodnog dan plesa posjetioci će zaigrati uz latinoameričke zvuke, i u zabavi uz milongu i salsu zajedno sa školom plesa Buena Vista i nastupom Havana Girls trija.

Portonovi

Najmlađi posjetioci 30. aprila očekuju dječije igre i poligoni, od puzijade za najmlađe do BlazePod takmičenja za stariju djecu. Istog dana, u popodnevnim časovima, Portonovi organizuje i turnir u jednoj od najpopularnijih društvenih igara – Čovječe ne ljuti se, u iznenađujućoj veličini. Fanove  prepoznatljivih starih automobila i jugonostalgije, oduševiće tura Ex-Yu automobilima od Portonovog do Titove vile i nazad, u perfektno očuvanim vozilima koje u Boku dovodi North Tour Montenegro. Ture će biti održane 1. i 2. maja. U srijedu i četvrtak, 3. i 4. maja posjetioci će uživati uz zvuke tradicionalne klapske muzike lokalnih ansambla Castel Nuovo i Lira.  Mirror Crew animatori biće spremni za sjajnu zabavu i očaravajuće vizualne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima od 5. do 7. maja. U petak će posjetioce zabavljati bend Kukavice, u subotu Jack Lupino, a za nedjelju su planirani nastupi dječijih horova D-mol i Cvrkutići, kao i bokeljskih klapa Castel Nuovo i Lira.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije