15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi se predstavio na sajmu nekretnina u Kanu

Portonovi by Azmont Investments

Posjetioci crnogorskog štanda, na kojem je predstavljen i Portonovi, imali su priliku vidjeti pojedinosti rizorta na ovogodišnjem sajmu nekretnina MIPIM 2017. u Kanu.

MIPIM – najveći svjetski sajam nekretnina domaćin je preko 20000 ljudi tokom 4 dana izložbi, konferencija i networking događaja od 14 -17. marta u Kanu. Predstavnici 23 zemlje predstavili su najveće međunarodne projekte – od stambenih do komercijalnih, hotela, turističkih i logističkih nekretnina.

Portonovi, vrijedan €650 miliona, osmišljen je tako da Crnu Goru postavi na svjetsku mapu i to kao sljedeću destinaciju za probirljive svjetske putnike, koji se gradi obali Bokokotorskog zaliva.

Otvaranje rizorta će se odvijati u nekoliko faza, sa početkom tokom 2017. godine i ciljem da se sve završi i otvori tokom 2020. godine. Portonovi rizort, veličine 26ha, će imati 275 nekretnina, od luksuznih, prostranih gradskih kuća i apartmana u srcu mediteranskog naselja, preko stilskih vila sa uređenim vrtovima, do otmenih apartmana u potkrovlju sa infinity bazenima sa pogledom na marinu. Sofisticirane nekretnine na uskom i ekskluzivnom dijelu zaliva koje pružaju spektakularan pogled i odličnu lokaciju za super jahte, koje odatle mogu da istražuju obalu nalik fjordu dugu 300 km, ujedno sa brzim pristupom Jadranu.

Svaka nekretnina je jedinstvena po izgledu i veličini, i enterijerom za koji je zadužen The Studio at Harrods, a sve rađeno strogo po mjeri korisnika.

Portonovi ima mnoštvo rezidencijalnih mogućnosti, od jednosobnih stanova sa početnom cijenom od €324,000 do apartmana u potkrovlju sa privatnim bazenima koji su dostupni po cijeni od €3.1 miliona. Kao najeksluzivniji dio ponude, luksuzne Sky Vile, takođe sa privatnim bazenima, dostupne su po cijeni od €7.8 miliona, te One&Only brendirane vile po cijeni od €7 miliona.

Portonovi by Azmont Investments

Prvi One&Only hotel u Evropi nalaziće se u Portonovom, i kao svi One&Only hoteli u svijetu, reflektovaće kulturu i ljepotu destinacije. Sa oko 140 soba i vila, rezidencija, restorana koje vode nagrađivani kuvari, i svjetski poznatim buticima, novi One&Only hotel u Crnoj Gori će biti prvi One&Only hotel u Evropi. Sa izuzetnih balkona gosti će imati izvanredan pogled na veličanstven bazen koji se stapa sa jadranskom obalom, a imaće mogućnost i za wellness terapije Espace Chenot Health Wellness Spa Montenegro koji donosi nove osjećaje zdravlja i blagostanja.

Ono što izdvaja Portonovi i ono što je njegova okosnica jeste potpuno nova i najmodernija marina za mega jahte. Marina je dizajnirana tako da pruža najviši nivo usluge po veoma atraktivnim cijenama. Infrastruktura najboljeg kvaliteta garantuje bezbjednost i sigurnost koje će Portonovi obezbjeđivati jahtama i njihovim vlasnicima. Portonovi Marina će imati mogućnost za 238 veza za jahte i super jahte do 80 m dužine. To će biti jedna od najbolje prirodno zaštićenih marina u regionu, koja pruža odličan pristup Jadranu i dalmatinskim ostrvima čak i na samo dan jedrenja.

Rizort će nuditi i brojne uslužne i prodajne sadržaje, kao što su dizajnerski butici najboljih svjetskih modnih brendova.

Portonovi by Azmont Investments

Portonovi je udaljen manje od sat vožnje od dubrovačkog (33km) i tivatskog aerodroma (18km). Oba aerodroma su povezana sa destinacijama širom Evrope, uz mogućnosti i usluge za privatne avione.

Glavni investitor Portonovi rizorta je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u Crnoj Gori, i to od 2012. godine kada je kompanija započela svoj rad ovdje. Za sada, Portonovi je glavni projekat kompanije, a dobro poznati investitor je otvoren za dalja ulaganja ne samo u Crnoj Gori, već i u drugim zemljama, kaže se u saopštenju iz ove kompanije.

Najčitanije