15 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi Visa Infinite kartica donosi ekskluzivne privilegije u svjetskim hotelima i aerodromima

Portonovi

Portonovi Visa Infinite karticu koja vam pruža mogućnost da uživate u ekskluzivnim privilegijama kako u Portonovom i Crnoj Gori, tako i širom svijeta, zajednički je proizvod Hipotekarne banke i Portonovog.

Korisnici u okviru paketa dobijaju usluge vođenja tranksacionog računa za nacionalni platni promet, Portonovi Visa Infinite karticu, HB klik/mHB klik, HB SMS uslugu i 3D Secure.

Pored ovih, kartica je vaša propusnica za svijet povoljnosti i izuzetnih usluga te vam donosi benefite i u svjetskim hotelima i aerodromima, puno putno osiguranje i sigurnosni program za više putovanja, Concierge usluge (visa concierge service), pristup “Lounge key” salonima, popust do 25% za priority services na aerodromima širom svijeta, kao i globalnu korisničku podršku.

Sa Portonovi Visa Infinite karticom možete koristiti prednosti boravka u preko hiljadu VIP salona na aerodromima u više od 450 gradova širom svijeta, a prvih šest posjeta u toku godine je besplatno.

Portonovi

VISA Concierge Service je vaš asistent za sve što želite, 24/7/365. Šaljite poklone, kupujte karte za pozorište, organizujte putovanja, iznajmite automobil, rezervišite  mjesto u kraljevskoj loži na teniskom turniru! Sve informacije koje su vam potrebne udaljene su samo jedan telefonski poziv, gdje god da se nalazite u svijetu.

Sve pogodnosti i popuste širom svijeta koji su dostupni korisnicima ove kartice možete pogledati i na visasoutheasteurope.com, a posebne ponude luksuznih hotela na www.visaluxuryhotelcollection.com.

Hipotekarna banka otvorila je 2019. ekskluzivnu poslovnicu u Portonovom i tada lansirala prvu Portonovi Visa Infinite karticu. Ova ekspozitura nudi sve dostupne bankarske usluge, a HB Portonovi tim vam stoji na raspolaganju za svaku potrebnu pomoć.

Za više informacija posjetite www.hbvisainfinite.me ili pozovite Visa Concierge +382(0) 20 406 909.

Najčitanije