12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Praznik mimoze – koncert Zdravka Čolića u Igalu, petak 8.februar

Praznik mimoze – foto Boka News

U sklopu 50. Praznika mimoze u Herceg Novom, pop zvijezda Zdravko Čolić održaće koncert u petak 8.februara od 21 sat na platou ispred hotela Igalo.

Praznik mimoze, 50. po redu, otvoren je 2. februara Feštom od mimoze. Ovogodišnji jubilarni Praznik mimoze, u čast 50 godina, traje 50 dana.

Za to vrijeme posjetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu sačinjenom od kulturnih, umjetničkih, sportskih i gastro manifestacija.

Tokom Praznika mimoze biće održani maskenbali za odrasle na kojima će nastupati OK bend, Frajle, Dženan Lončarević i Indira Forza.

Poseban dio martovskog programa čini program „Ljubav u doba mimoze“ u okviru kojeg će koncerte 7. odnosno, 8. marta održati Saša Matić i Kaliopi.

Izmjena režima saobraćaja tokom koncerta Zdravka Čolića 8. februara

Budva sa Čolićem dočekala Novu godinu
Čolić

U cilju nesmetanog i bezbjednog odvijanja povorke 50. Praznika mimoze i koncerta Zdravka Čolića na platou ispred hotela „Igalo“ u petak, 08. februara biće privremeno izmijenjen režim saobraćaja od Igala do Tople, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Privremena izmjena saobraćaja, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, biće na snazi:

  • u Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 časova;
  • u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja sa Ulicom V crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 01 sat.

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole sve korisnike korisnike vozila da sjutra do 17.30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i bezbjednog defilea povorke 50. Praznika mimoze. Kako objašnjavaju, važno je da vozila budu pomjerena sa parkinga na sledećim dionicama:

  • u centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu
  • u Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“)

 

Najčitanije