21 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstava “Pola pola” u nedelju, 22. avgusta na sceni Atrijuma Buća

pola pola plakat

U nedjelju 22.08.2021. godine sa početkom u 21h na Sceni Atrijum Buća –  Centra za kulturu Tivat biće izvedena  predstava “Pola pola” studenata završne godine glume, u klasi vanrednog profesora mr Branka Ilića.

Predstava je radjena   u produkciji Fakulteta dramskih umjetnosti sa Cetinja I postprodukciji Teatra Mladih. Režiju potpisuje Branko Ilić ,a tekst za predstavu je pisala Milena Bogavac  koja je ujedno I autorka teksta najnagradjivanije predstave u regionu “Jami Distrikt”.

U predstavi igraju: Mirjana Spaić, Lazar Đurđević, Danica Rajković, Marko Rajković, Lara Dragović, Pavle Bogojević i Stefan Vuković. Muziku benda “Elemental” odabrao je Ilić, a za scenografiju je zadužena Smiljka Šeparović Radonjić.

Riječ reditelja, Branka Ilića: “Tračak nada nam je svima potreban. Pogotovo mladima. Ova predstava ga nudi i ukazuje da on postoji u svačijem životu. Samo ga treba prihvatiti. Komad snažno budi mladalačku ličnost, kao osnov za izdvajanje iz gomile i mase koja guši, opterećuje I otupljuje. Podstiče I na hrabrost, za svoje postupke, za prihvatanje sebe, za razlikovanje,od drugih, od roditelja. U ovoj predstavi iver može dalje od klade, kruška može I dalje od kruške, djeca mogu drugačije I bolje od roditelja. Ovo je vakcina za stvaranje imuniteta protiv utapanja u gomilu, injekcija nade, špric hrabtosti I serum ljubavi.”

Najčitanije