24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavom “Put ljubavi” i koncertom klape Contra počinje Božićna pjaceta

božićna pjaceta

Predstavom “Put ljubavi” u izvođenju mališana koji pohađaju dječji vrtić “Moj svijet” u Budvi, u srijedu 25. decembra u 16 sati, na najljepši način otvoriće se “Božićna pjaceta” koju na trgu ispred Starog grada organizuje Udruženje ugostitelja Budve, pod podrškom Turističke organizacije opštine Budva.

Nakon programa za najmlađe, uslijediće koncert poznate klape “Contra” iz Splita, jedne od najpoznatijih i najuspješnijih u regionu.

Klapa “Contra” je pokrenula novi talas u klapskoj muzici i vratila je među najpopularnije muzičke stilove Hrvatske. Iza njih je više stotina koncerata na najpoznatijim festivalima i mnoštvo prestižnih nagrada.

Budva 2020.

Uz poznate numere: “Srićo moja”, “Kreni pismo”, “U jubav virujen” i mnoge druge mještani i posjetioci na svečani način će obilježiti i 25. decembar, kada mnogobrojni vjernici širom svijeta proslavljaju Božić po gregorijanskom kalendaru.

Klapa Contra pobjenici 18. MFK Perast

Očekujemo vas da zajedno uživamo u predivnom ambijentu “Božićne pjacete”, u dječijoj kreativnosti i divnim klapskim glasovima!

Najčitanije