10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Prijem za četvorostruke prvake Crne Gore, stonotenisere kluba „Novi“

Foto Opština HN

Stonoteniseri kluba “Novi” su četvrti put prvaci Crne Gore, čime Herceg Novi ubrzano postaje značajno mjesto razvoja i ekspanzije tog sporta u regionu. Tim povodom, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić upriličio je prijem za mlade sportiste koji su ostvarili ekipne i individualne uspjehe, a medalje osvojili svoj klub i dvije reprezentacije, Crne Gore i Srbije.

Predsjednik Katić čestitao je Upravi kluba i igračima, uz poruku da su prethodni uspjesi ostvareni znalački i profesionalno, te da će saradnja STK “Novi” i Opštine Herceg Novi doprinijeti da put uspjeha bude nastavljen.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Opštine, Mirko Mustur i predsjednik kluba Ranko Boca, a jedna od tema bila je i organizacija turnira i takmičenja u narednom periodu u Herceg Novom.

Foto Opština HN

-Zajedničkom organizacijom i podrškom svi zajedno pospješujemo razvoj stonoteniskog sporta u Herceg Novom, koji je u poslednjih pet godina doživio pravu ekspanziju, o čemu govori i činjenica da će naš grad sledeće sezone imati tri kluba predstavnika u Super ligi Crne Gore. Imamo u vidu i ekonomski aspekt, s obzirom da očekujemo veliki broj takmičara koji će ostvariti značajan broj noćenja u našem gradu, poručio je predsjednik Opštine.

Iz STK “Novi” su posebno istakli značaj podrške predsjednika Katića, zbog čega mu je uručena posebna zahvalnica kluba.

Najčitanije