15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Priznanja za sportiste Karate saveza Herceg Novi

Prijem
Prijem mladih karatista HN

Mlade takmičare i trenere Karate saveza Herceg Novi (karate klub Šotokan i karate klub Bijela), koji su na Balkanskom prvenstvu u Beogradu u prvoj polovini godine osvojili tri bronzane medalje, danas je primio načelnik Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport opštine Herceg-Novi Vladimir Dželetović.

Ovom prilikom, opštinska priznanja su uručena Bojanu Vuloviću, Petru Damjanoviću, sestrama Anji i Maši Bulajić, kao i treneru Slađanu Mikuliću.

Dželetović je čestitao mladim karatistima, uz želju da i dalje napreduju i jednog dana u Herceg Novi donesu medalju i priznanje sa evropskih i svjetskih takmičenja. Na sastanku se razgovaralo i o mogućnosti da naš grad iduće godine bude domaćin Balkanskog prvenstva, na kojem će učestvovati 13 zemalja regiona.

Mladi sportisti su imali priliku da iskažu svoja iskustva i postignuća. Do sada, Damjanović ima skoro 30 medalja, od kojih je 12 zlatnih, Vulović trenira samo tri godine, a već ima 13 zlatnih, osam srebrnih i 10 bronzanih medalja, sestre Bulajić više i ne broje… I pored već iskazanog talenta, Dželetović i Mikulić su poručili sportistima da je potrebno još treninga i truda jer je to jedini garant potvrde i nastavka uspješnosti.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije