12.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Promotivni spot Crne Gore “U društvu prirode” u trci za najbolji turistički film na svijetu

Promotivni destinacijski TV spot Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, “U društvu prirode” nominovan je na on-line festivalu CIFFT – People’s Choice Award u kategoriji Najbolji turistički film na svijetu.
Festival je dio Međunarodnog komiteta turističkih filmskih festivala – CIFFT, koji čini 14 festivala turističkog filma, a koji podržavaju Svjetska turistička organizacija – UNWTO i Evropska komisija za putovanja – ETC.
Tokom poslednje 33 godine, CIFFT nagrađuje najbolji audio-vizuelni sadržaj iz turističke industrije, pozicionirajući se kao najprestižnije takmičenje posvećeno promotivnim turističkim video zapisima širom svijeta.
Glasanje za najbolji turistički film na svijetu trajaće do 25. oktobra.
– Pozivamo vas da podržite Crnu Goru i destinacijski film U društvu prirode, i svojim glasom date doprinos da naša zemlja bude dobitnik još jedne prestižne nagrade kada je u pitanju oblast audio vizuelnog sadržaja iz turističke industrije. Link za glasanje dostupan je OVDJE – navode iz Nacionalne turističke organizacije
Iz NTO podsjećaju da je TV spot “U društvu prirode”, ove godine osvojio je dvije međunarodne nagrade, i to prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkog filma The Golden City Gate u Berlinu i srebrnu nagradu na trećem Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi ITTFA.

Najčitanije