18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Promovišu nove linije iz Njemačke za Tivat

Vizual za letove ka Njemčkoj

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines (MA) predstavlja se na najposjećenijoj berzi svjetske turističke industrije “ITB 2018” u Berlinu, a koja je juče počela u glavnom gradu Njemačke.

MA će se do 11. marta predstaviti u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

“Posjetioci sajma, imaće priliku da dobiju sve informacije o ljetnjem redu letjenja MA za 2018. godinu  i saobraćanju sa njemačkog tržišta. MA će tokom ljetnje IATA sezone saobraćati ka Frankfurtu tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a u periodu od juna do oktobra će uvesti letove ponedjeljkom i četvrtkom. Cijena povratne karte već od 197 eur. Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu će biti 7. aprila, a ka ovoj destinaciji će se saobraćati dva puta sedmično i to: utorkom i subotom, dok će se u periodu visoke sezone od 5.jula do 6.septembra ka ovoj destinaciji uvesti i dodatni let četvrtkom. Cijena povratne karte već od 199 eura“ – saopšteno je iz MA.

MA ove sezone uvodi i dvije nove direktne linije za Lajpcig i Minhen iz Tivta. Letovi će se obavljati dva puta sedmično četvrtkom i nedjeljom u periodu od 3.maja do 28. oktobra 2018.godine. Cijena povratne karte ka Minhenu i Lajpcigu  je već od 185 eura.

„Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje, i za Crnu Goru predstavlja značajno tržište kada je u pitanju turizam. Nacionalni avio-prevoznik  je prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi i tokom prošle godine kontinuirano i posvećeno radio na unapređenju avio dostupnosti naše zemlje sa Njemačkom. Rezultat toga je što će tokom ljetnje IATA sezone Crna Gora preko MA biti povezana sa četiri njemačka grada, što će svakako uticati na rast broja prevezenih putnika sa tog tržišta za ovu godinu“- tvrde iz menadžmenta Montenegro Airlinesa.

Izvor:S.L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije