16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Radiće na brendiranju Crne Gore

Boka Kotorska – Perast – foto Boka News

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma planira da sprovede niz projekata po pitanju brendiranja Crne Gore kao odgovorne destinacije, saopštila je direktorica Direktorata za razvojne politike u turizmu u tom resoru, Aleksandra Gardašević Slavuljica.

Ona je, kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije (NTO), na sastanku u Tirani pod nazivom Savladavanje trenutnih izazova u turističkoj industriji, kazala da Ministarstvo planira da sprovede i niz projekata po pitanju brendiranja restorana koji nude organsku hranu i onih sa nacionalnom kuhinjom.

NTO je učestvovala na tom sastanku, koji je organizovao Savjeta za regionalnu saradnju (RCC), u sklopu ministarske konferencije Uklanjanje barijera za održivi razvoj turizma.

„To je ovo prilika za susrete predstavnika nacionalnih turističkih organizacija, turoperatora i predstavnika resornih ministarstava zemalja Zapadnog Balkana“, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je bilo riječi o trenutnim izazovima u regionu Zapadnog Balkana, razmjeni iskustava o izazovima u turističkoj industriji i budućim modalitetima regionalne saradnje.

*Fond za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija 

Izvor:Mina

Najčitanije