22 C
Kotor

Slušaj online radio

Radošević: Sprema se novi skandal na Aerodromu Tivat

Bokeški forum

Na pomolu je još jedan skandal u režiji nove državne vlasti, a koji se tiče najvažnijeg privrednog resursa grada – Aerodroma Tivat, saopšteno je iz Bokeškog foruma.

– Naime, kako saznajemo, na mjesto šefa službe bezbjednosti na Aerodromu Tivat novo rukovodstvo Aerodroma Crne Gore je planiralo da postavi lice iz Podgorice. Ne ulazeći u kompetencije sadašnjeg rukovodstva službe bezbjednosti na Aerodromu Tivat koje je bilo više stranacko nego stručno Bokeškii Forum iskazuje veliko nezadovoljstvo odlukom novog rukovodstva Aerodroma – saopštio je član Glavnog odbora Bokeškog foruma, Igor Radošević.

– Kao što smo sa oduševljenjem i obijeručke prihvatili kandidata za direktora Aerodroma Tivat Vladimira Praščevića misleći da je to zaokret republičke vlasti i njihovog odnosa prema Tivtu i prema našoj Boki tako smo sa ogorčenjem primili informaciju da će na čelu službe bezbjednosti doći lice iz Podgorice. Sa ovim potezom, ukoliko se desi, i sa najavljenim promjenama u službi prihvata i otpreme Bokeški Forum se apsolutno ne slaže i suprotstaviti će se svim dozvoljenim sredstvima – dodao je Radošević.

U Bokeškom forumu, kako navodi, smatraju da Tivat i Boka imaju mnogo više stručnog kadra za ove pozicije, nego što misli novo rukovodstvo Aerodroma.

– Zato bih vas zamolio: ne igrajte se sa vatrom nego dođite u Tivat da razgovaramo jer u suprotnom Tivat i Boka spremaju odgovor koji vam sigurno neće odgovarati. Tivat i Boka su se probudili – poručio je Radošević.

Najčitanije