17 C
Kotor

Slušaj online radio

”Radost i nada u srcu našeg grada” – Uskršnja manifestacija u Herceg Novom

”Radost i nada u srcu našeg grada” – Uskršnja manifestacija u Herceg Novom
Herceg Novi – foto Vuk Ilić

Uskršnja manifestacija “Radost i nada u srcu našeg grada” koju priređuju Turistička organizacija Herceg Novi i Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi biće održana od 06. do 15. aprila.

Riječ je o proslavi Uskrsa, odnosno Vaskrsa, a centralni događaji održaće se 8. aprila na Trgu Nikole Đurkovića i 15. aprila u Parku Boka, oba sa početkom u 11 sati.

U vrijeme najvećeg hrišćanskog praznika posjetioci će imati priliku da uživaju u vaskršnjoj dekoraciji i zabavnim događajima prvenstveno za najmlađe; oslikavanje lica, nastupi veselih animatora, igre za djecu, kviz znanja…

U Parku Boka, u subotu, 15. aprila od 13 sati uskršnju manifestaciju obilježiće nastup Leontine i Dječjeg hora “D-mol”.

Od 06. do 08. kao i od 13. do 15. aprila od 8h do 15h, u centru grada – “uz gvožđa”, biće organizovan i Vaskršnji bazar čija će tema biti isključivo vaskršnji motivi.

U okviru proslave Uskrsa, Sekretarijat za kulturu će organizovati likovni konkurs u školama, na temu: Ljubav, radost, zajedništvo. Radovi će biti izloženi u centru grada.

Dani koji su pred nama donose radost najvećeg Hrišćanskog praznika i u to ime “Radost i nada u srcu našeg grada” obogatiće prazničnu atmosferu za sve Novljane i njihove goste.

Najčitanije