13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Rastimo zajedno: Djeca, porodica i Herceg Novi

press konferencija

Herceg Novi – U foajeu dvorane “Park”, u utorak 31. januara održana je press konferencija povodom završetka projekta “WONDER”. Prezentovani su rezultati projekta kao i pozitivni efekti koje je projekat imao na lokalnu zajednicu.

Na pressu su govorili: Tonka Tomašević iz Turističke organizacije Herceg-Novi – menadžerka projekta; Dragica Kosić, direktorica Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, o saradnji sa TOHN i učešću štićenika Centra u projektu “Wonder” i Ivan Otović predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, o potpisivanju Memoranduma i saradnji child-friendly destinacija

press konferencija

u Cervia-Italia, u oktobru 2022. Konferenciju su svojim prisustvom podržali: NVO “Maškare”, Male mažoretke Gradske muzike Herceg Novi i mališani iz KUD “Sloga”, Đenovići. Kroz razgovor su, u skladu sa projektom “Wonder” – Child Friendly Destinations, vodili dvoje talentovanih, mladih novljana, Lara Kovačević i Radovan Milović, maturanti hercegnovske Gimnazije koji su od djetinjstva i glumci Hercegnovskog pozorišta. Moderator događaja bila je novinarka Vitka Vujnović.

Projekat Wonder – child friendly destination na najljepši način promoviše Herceg Novi i ukazuje na značaj segmenta turističke ponude okrenute djeci. Za sve mlade učesnike nastup je bio zahtjevan, inspirativan, ali i koristan i kreativan, pa je stoga naslov konferencije: “Rastemo zajedno: djeca, porodica i Herceg-Novi”.

Najčitanije