7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Regate EST 105 i Bokeška ostrva i ove godine u organizaciji Portonovi Yacht Club-a

Portonovi regata Bokeška ostrva

Ono što nas očekuje u skorijoj budućnosti su dvije regate koje se sada već tradicionalno održavaju u organizaciji Portonovog.

EST 105 regata koja povezuje Bari i Herceg Novi biće održana od 16. do 18.  maja. Polazak iz Barija planiran je 16. maja, dok će regata u zalivu biti održana 18. maja.

Regata koju svi domaći jedriličari očekuju sa nestrpljenjem, Bokeška ostrva, ove godine će se održati peti put od 7. do 9. juna. Prošle godine regata je okupila 37 brodova i skoro 200 učesnika. Jedan dan jedrenja rezevirsan je za rutu oko ostrva Mamula, a drugog dana se jedri do tivatskih i perških ostrva.

Na čelo Portonovi marine nedavno je došao Novica Radojičić, koji ističe da su temelji na kojima je Portonovi postavljen kvalitetni i pažljivo skrojeni pa kao takvi omogućavaju da se firma razvija i prosperira iz godine u godinu.

“Posebnu vrijednost daju zaposleni koji sa velikom ljubavlju, poslovnom etikom i ambicijom pristupaju svakom novom radnom danu i svakom klijentu. Iz takvog odnosa proizilazi i zadovoljstvo klijenata koji se u sve većem broju odlučuju izabrati nas kao lojalnog pružaoca usluga u nautičkoj industriji”, istakao je Radojičić i dodao da je Portonovi već zauzeo značajno mjesto na internacionalnoj mapi najprestižnijih marina i da je intencija u daljem periodu taj kvalitet i reputaciju podići na još veći nivo.

Portonovi photo

Smještena na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi marina sa kapacitetom za prijem jahti i superjahti dužine do 120 m predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje netaknute obale Jadranskog mora.

Za više informacija pište na marina@portonovi.com ili pozovite +382 31 353 653.

Najčitanije