17.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro najavio „zeleno“ ljeto 2021.

Regent

Hotel Regent Porto Montenegro održao je u četvrtak, 24.juna svoj godišnji događaj u konjičkom klubu “Budućnost” čime je najavio atraktivna ljetnja dešavanja u hotelu Regent i nautičkom naselju Porto Montenegro. Na program su brojne tematske večere hotela Regent, “zelena” ediciju International Fashion Festival-a (23. i 24.jul) koji u fokusu ima održivu modu i Verbier festival koji će ugostiti slavna imena klasične muzičke scene.

„Zadovoljstvo mi je poželjeti Vam dobrodošlicu upravo u Podgorici te Vam zahvaliti na podršci kroz vrijeme izazova u kojem smo zajedno dokazali da kvalitet opstaje u svim okolnostima te da su ljepša vremena ispred nas. Odgovornost za ta ljepša vremena je upravo naša te smo tokom ove izazovne godine vidjeli da odgovornost koji imamo prema sami sebi, društvu i prirodi zauzima važno mjesto djelovanja svakog uspješnog pojedinca i kompanije.

Upravo iz tog razloga smo izabrali Konjički klub te prepoznali društveno djelovanje ove kompanije. Našu pažnju smo u proteklom vremenu fokusirali na ekološke prakse poput smanjenja plastike u hotelu i životu uopšte, pametnim sistemima koji su posvećeni uštedi energije i sveukupnom  smanjenju karbonskog otiska. Uz ovu zelenu poruku, želim Van dobrodošlicu, brojna putovanja niskog uticaja i ugodno ljeto. Čast nam je da sa Vama dijelimo novu normalu.“- izjavio je Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent.

Najčitanije