22.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro u potrazi za vjereničkim parom

Hotel Regent
Hotel Regent

Regent Porto Montenegro traži par koji se vjerio u Library Bar-u tokom žurke odnosno proslave 29.novembra 2018. godine.

“Sve što znamo je da se par vjerio u našem Library Bar-u na oduševljenje zaposlenih i prisutnih gostiju. Ovom prilikom ih pozivamo da nam se jave uz snimak ili fotografiju kao dokaz ovog prelijepog čina putem email adrese info.pm@regenthotels.com.

Takođe, pozivamo sve one koji ih znaju da ih upute na nas. Ovim putem upućujemo poziv ovom paru da sa nama stupe u kontakt jer želimo da budu naši gosti na večeri koja organizujemo 14.februara u 19:00 u čast Sv Valentina odnosno Dana zaljubljenih. Bilo bi nam drago da još jedan lijepu veče vežu upravo za Regent.” Izjavila je Jovana Spaić, menadžerka pop up restorana hotela Regent.

Pogled iz hotela Regent
Pogled iz hotela Regent

Povodom Dana zaljubljenih, 14. februara Regent Porto Montenegro organizuje večeru od četiri ganga.Večera počinje u 19:00 časova uz muzički program a cijena večere je € 35 po osobi. Regent je kreirano i poseban paket aranžman povodom Valentinovog koji će parove željne privatnosti i komfora pored ugodnog smještaja obradovati flaša vina i čokoladna prezentacija Regentovog šefa poslastičarstva Andrew Misfud-a za poklon dobrodošlice, kupka osvijetljena svijećama, romantičan doručak u krevetu, 50 % popusta na sve spa tretmane od 9 – 14 časova 15. februara i kasni check out.

Najčitanije