17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent – poziv za četvrti Božićni bazar

Božićni bazar Regent 2017.

Hotel Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane da se priključe ovogodišnjem Božićnom bazaru koji se organizuje već četvrtu godinu.

Božićni bazar će se održavati tri vikenda u decembru (09. i 10. / 16. i 17. / 23. i 24.) od 11.00 do 16.00 sati, u arkadama restorana Gourmet Corner. I ove godine će okupiti kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste, koji će posjetiocima ponuditi svoje originalne proizvode i kreacije, te na taj način pokrenuti čaroliju prazničnog darivanja. Na štandovima će biti izloženi najraznovrsniji proizvodi: božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, zidni ukrasi i slično. Takođe, sve prisutne će novogodišnjim pjesmama uveseljavati učenici muzilkih škola iz Tivta i Kotora.

Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste da se prijave za učešće na prazničnom Bazaru.

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda, ili web prezentaciju proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Izabrani ponuđači  biće informisani o učešću do 25. novembra 2017. godine“, istakla je Marija Delibasic, menadžerka prodaje za grupe i događaje

Božićni bazar Regent 2017.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su:

  • Nakit
  • Božićne i novogodišnje dekoracije
  • Maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta
  • Domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi…)
  • Ručni radovi i suveniri
  • Odjeća i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića

Zainteresovani svoje prijave mogu dostaviti putem e-maila na adresu marija.delibasic@regenthotels.com do 20. novembra 2017.

Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro sa prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači, topla čokolada, kuvano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Najčitanije