30.6 C
Kotor

Slušaj online radio

RiBAR fest, koncert filmske muzike i pješačka tura u noći punog mjeseca

Riba
Turistička organizacija Bar i ribarski brod Orka iz Bara u petak 20. avgusta organizuju prvi RiBAR fest u Baru, a u okviru manifestacije Barski đir.
Događaj će biti održan na šetalištu kralja Nikole sa početkom u 20 sati, a brojni posjetioci će imati priliku da uživaju u degustaciji ribe koja će za ovu priliku biti dijeljena besplatno. Osim ribe posjetioci će imati priliku da uživaju i u lokalnim specijalitetima, crmničkom vinu i drugim primorskim delikatesima. Za dobru atmosferu tokom manifetacije će se pobrinuti gradska muzika Budve koja će za ovu priliku pripremiti poseban repertoar.
Već sledeći dan u subotu 21. avgusta na ljetnjoj pozornici u Starom Baru će nastupiti dobro poznati Duo Classico koji čine koji čine magistarka violine Dina Desančić i profesor harmonike Safet Drljan, a ovog puta za posjetioce su pripremili veče filmske muzike. Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
Duo Classico postoji od 2013. godine, a uspješno, već dugi niz godina, koncertiraju kako u zemlji tako i u inostranstvu. Imali su priliku da nastupe na brojnim festivalima u gradovima naše zemlje, ali i da svoju zemlju predstave na scenama širom svijeta, među kojima su Ankara, Zagred, Ljubljana, Sarajevo, Beograd, Fetije…
“Barski đir” se ove godine zatvara pješačkom turom 22. avgusta na Vrsutu u noći punog mjeseca, nesvakidašnjom aktivnošću koja za cilj ima dalju popularizaciju aktivnih odmora u Baru. Okupljanje je predviđeno ispred prostorija TO Bar u 20 sati, odakle će biti organizovan autobuski prevoz. Povratak je planiran za jedan sat nakon ponoći, takođe ispred prostorija TO Bar.
Tura je besplatna, međutim da bi učestvovali potrebno je da se prijavite na info@bar.travel ili na 030311633.

Najčitanije