18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

RK Partizan protiv predloga odluke o dodjeli na upravljanje sportskog terena “Tenis” fudbalskom klubu Arsenal

Tenis – sportsko igralište – Gradski park Tivat

Na sjednica Odbora povjerenika Opštine Tivat koja je zakazana za 18. maj, jedna od predloga odluka koja bi trebala biti usvojena je i  Odluka o davanju na korišćenje i upravljanje otvorenim sportskim terenom, popularno nazvanog „Tenis“, Fudbalskom klubu “Arsenal“ iz Tivta.

Ovom predlogu odluke protive se u Rukometnom klubu „Partizan“ iz Tivta.

Kako su nam kazali u klubu, zvaničnim pismom su se obratili predsjedniku Opštine Tivat Željku Komnenoviću, u kojem navode da su oni jedini prirodni vlasnik sportskog terena „Tenis“, te da im pripada pravo korištenja i upravljanja ovim sportskim terenom.

RK Partizan Tivat – na sportskom terenu Tenis

„Sigurni smo da se bar stariji građani našeg grada sjećaju rukometnih utakmica i treninga naših rukometaša, koji su slavu našeg kluba prenjeli u cijeli region a i Evropu upravo sa tog terena. Zaista smatramo da je konačno vrijeme da se teren vrati RK „Partizan“ na upravljanje, jer naše mlađe selekcije vape za takvim terenom i ne vidimo niti jedan razlog da tako ne bude. Uz dužno poštovanje prema FK „Arsenal“ pitamo se zašto bi se njima dodjelio taj teren na korištenje i upravljanje kada imaju svoj glavni i pomoćni stadion. Nadamo se da ćete naći vremena da porazgovarate sa nama i da zaista dobra i odlična saradnja koju smo imali sa vama do sada naići na vaše razumjevanje na dobrobit rukometa i sporta u Tivtu“- kaže se u pismu RK „Partizan“ presjedniku Opštine Tivat.

O ovom problemu razgovarali smo satrenerom RK „Partizan“ Dejanom Stjepčevićem.

-Kako je u međuvremenu postavljen Odbora povjerenika Opštine Tivat ovim putem ih pozivamo da sjednemo i porazgovaramo, saslušaju naše argumente prije donošenja odluke koja bi mogla imati trajne posljedice na razvoj rukometnog sporta u Tivtu, kazao je za naš portal Stjepčević.

Popularni sportski teren „Tenis“ trenutno koriste treća lica kojima je istekao ugovor o korištenju i upravljanju.

Izvor:M.M.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije