21.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“Sea Stars” treće na Final-four turniru WABA lige

Sea Stars Tivat

Ženski košarkaški klub Sea Stars Tivat je prthodnog vikenda, (02.04. i 03.04.) učestvovao na Final-four turniru WABA lige, koji se održao u SC igalo.

Veliki uspjeh je ostvaren i samim plasmanom na završni turnir, jer je konkurencija u regularnom dijelu lige bila izuzetno jaka. Na turniru u Igalu osvojeno je 3. mjesto, ubjedljivom pobjedom protiv ekipe Trešnjevke 2009 iz Zagreba rezultatom 96 :63, iako je tim iz Hrvatske slovio za favorita u tom meču.

3. mjesto je fantastičan rezultat, ali ostaje žal za polufinalnom utakmicom protiv šampiona regularnog dijela WABA lige ekipe Ratgeber Akademije iz Mađarske, u kojoj su naše košarkašice u posljednjem minutu imale dva posjeda za produžetak, ali nažalost, nisu pogodile i poražene su rezultatom 58 : 61.

Sea Stars Tivat

Ovaj uspjeh nije slučajan, on je nagrada za uloženi trud, velike pripreme i ozbiljan rad sa svim selekcijama. Od mini-basketa do kadetkinja se bilježe odlični rezultati, svi su u vrhu domaćih liga i jasno je da je pred svima njima svijetla budućnost.

ŽKK Sea Stars je zahvalan građanima Tivta na podršci i navijanju u Igalu, jer je atmosfera bila kao da se igra u dvorani Župa.

Najčitanije