17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Slavimo ljeto u Portonovom – dan i veče za pamćenje

Portonovi Wider Angles

Baš kao i temperature, u Portonovom će atmosfera biti na visokom nivou tokom događaja posvećenog proslavi ljeta. Rizort će biti domaćin nekoliko događaja simbolično obilježavaju ljeto i to kroz – uživanje na suncu, muziku uživo, kao i otvaranje marine za sve ljubitelje nautike.

Aktivnosti počinju cjelodnevnim otvaranjem Portonovi Marine za sve brodove dužine do 12 metara. Ljubitelji ovog vida rekreacije će imati priliku da se iz prve ruke upoznaju sa vrhunskom uslugom i bogatom ponudom koju Portonovi Marina pruža, i da se uvjere zašto je za kratak period postala izuzetno popularna lokacija za sve vlasnike brodova.

Portonovi – foto: Azmont Investments

Za sve zainteresovane koji na vrijeme izvrše rezervaciju, ležaljke u ekskluzivnom Portonovi
plažnom baru će biti besplatne od 15 do 19 časova. Uz nastup DJ Đorđa Drobnjaka, uživanje na jednoj od najljepših plaža na ovom dijelu obale će biti potpuno.

DJ Rose i DJ Rayo će biti dio proslave u kafe i koktel baru Kofein, od 19 časova do 1 sat nakon ponoći.

Stazama ljetnjeg slavlja kroz rizort, od 20 do 23 časa DJ Bodzie će uživanje u mediteranskim delikatesima restorana Perla Portonovi Square uzdići na novi nivo uživanja.

Lounge bar i restoran Maison Du Monde će sa početkom u 20 časova biti domaćin benda sa
Kube, Trio Havana Ladies. Autentični kubanski zvuci i sve što ovaj restoran nudi će učiniti da svim posjetiocima petak veče bude nezaboravan.

Događaj „Proslavimo ljeto zajedno“ će biti organizovan u petak, 9. jula na nekoliko lokacija u Portonovom.

Najčitanije