22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Specijalistička ordinacija za kožne i venerične bolesti “Dr Štilet” svim građanima želi sretne predstojeće božićne i novogodišnje praznike

Ordinacija Štilet

Specijalistička ordinacija za kožne i venerične bolesti “Dr Štilet” svim građanima želi sretne predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

Specijalistička ordinacija za kožne i venerične bolesti “Dr Štilet” bavi se dijagnostikom i liječenjem akutnih i hroničnih bolesti kože, kose i noktiju kao i polno prenosivih bolesti. Takođe, radimo i dermatohirurgiju, tzv.radiotalasno uklanjanje svih benignih promjena iznad površine kože (mladeži, fibromi, kondilomi, papilomi, bradavice, hiperkeratoze, ksantelazme…).

U našoj specijalističkoj ordinaciji se bavimo i estetskom dermatologijom:– Popunjavanjem bora i volumena usana hijaluronskom kiselinom – Remodulacija lica hijaluronskom kiselinom – PRP- podmladjivanje putem sopstvene plazme (Platelet Rich Plasma) – Botox – Injekcijska lipoliza – Hemijski piling

Činjenica da smo lideri na teritoriji Crne Gore u oblasti estetske medicine potvrđuje i to što naša ordinacija raspolaže najsavremenijom laserskom opremom koja uspješno riješava sve veće estetske probleme.

 Urolog Dr Predrag Aleksić u ordinaciji “Dr Štilet”

Dr. Aleksić

U ordinaciji “Dr Štilet” u Tre Canne u Budvi, jednom mjesečno ordinira specijalista urolog Dr Predrag Aleksić, načelnik urologije VMA u Beogradu.

Dr Predrag Aleksić, ordiniraće u subotu 22. decembra 2018.godine u ordinaciji “Dr Štilet”.

Ukoliko vaše dijete ima problem sa čestim urinarnim infekcijama, učestalim noćnim mokrenjem kao i problem fimoze (otežanu, djelimičnu ili poptpunu nemogućnost prevlačenja kožice (prepucijuma) muškog polnog uda, obratite se ljekaru specijalisti, Dr Predragu Aleksiću.

Kontakt telefon ordinacije:
069/307-377 i 067/307-029

Dr Predrag Aleksić je rođen 1963. godine. Medicinski fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju iz urologije u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu 1999. godine.

Od tada je stalno zaposlen u Klinici za urologiju VMA gde se trenutno nalazi na poziciji Načelnika 2. Odeljenja ove klinike.

Magistarski rad je odbranio 2007. godine, a doktorsku tezu 2009. godine.
Docent je na Katedri za hirurgiju VMA.

Autor je ili koautor u više stručnih i naučnih radova publikovanih u stručnim časopisima.

Nosilac je Ordena zasluga za narod Beli Anđeo.
Član je Srpskog ljekarskog društva, Udruženja urologa Srbije i Evropskog udruženja urologa.

Najčitanije