16 C
Kotor

Slušaj online radio

Splitski pomorac nestao na Atlantiku, potraga traje već danima

nestao-pomorac-atlanski-ocean

Prošle sedmice mladom splitskom pomorcu izgubio se svaki trag. Toni Jurišić 35-godišnji je Splićanin koji je nestao na području Atlantskog oceana između Gibraltara i Trinidad i Tobaga.

Jurišić je nestao s broda na kojem je plovio u svojstvu člana posade odnosno mornara, a posljednji put je viđen 10. lipnja otkad mu se gubi svaki trag.

Njegov nestanak objavljen je na stranici NENO,  a tamo su navedeni i neki detalji koji bi mogli pomoći kod raspoznavanja, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija traži informacije

Toni je visok otprilike 180 centimetara i srednje je građe, kosa i oči su mu kestenjaste, a lice ovalno.

Ako je vjerovati njegovim objavama na društvenim mrežama, Jurišić ima i titulu prvostupnika koji je svoju diplomu stekao na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a na brodu je obnašao dužnost drugog časnika za poznatu kompaniju TMS Cardiff Gas. Riječ je o korporaciji koja svoje urede ima u Grčkoj i koja je osnovana 2011. godine, a trenutno upravlja LNG flotom od 16 plovila. Vjeruje se kako je Toni u trenutku nestanka radio na jednom od tih brodova.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – mole iz policije, a njegov nestanak vodi PU splitsko – dalmatinska.

Najčitanije