19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Stop krivolovu: Pronađen dinaminatški štek u reonu Zagore

“Momci u plavom, u kombinovanom sastavu pripadnika stanice granične Policije II Tivat, i Jedinice patrolnih brodova i čamaca Herceg Novi, su kontrolom i pretragom terena u reonu Zagore – Donji Grbalj pronašli još jedan dinamitaški štek sa nekoliko kilograma eksploziva, detonatorskih kapisli i priručnih sredstava”, kazali su nam iz Stop krivolovu.

Samo ova količina eksploziva zabrinula bi dobro i države višestruko veće od naše, bez da pominjemo koliko je ovakvih štekova u predhodnom periodu pronađeno od strane pripadnika UP, i koliko je detonacija odjeknulo za poslednjih mesec dana!

Oni dinamitašima poručuju:

“Mi stati nećemo, a sa ponosom ističemo, kao ni policija! Aktivnosti će se samo pojačavati, forenzika će dati svoj doprinos, pa će i identifikacija svih vas biti odrađena, a onda, ko na ljetovanja a ko na zimovanje o trošku države!

Stop krivolovu

Do neba hvala pripadnicima Uprave Policije Crne Gore, posebno jedinicama sektora granične Policije, na svemu što su do sada uradili, što rade, i za sve ono što će biti urađeno u periodu pred nama! Čast je sa vama raditi ovaj ni malo lak posao, a tvrdimo da se bez vas ni deseti dio ne bi mogli odraditi uspješno!”

Idemo dalje… poručili su iz Stop krivolovu, neformalne grupa sportskih ribolovaca i ljubitelja prirode Crne Gore.

Najčitanije