16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Svečano otvoren renovirani stadion FK “Arsenal” iz Tivta

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejan Savićević, predsjednik uprave Fudbalskog kluba “Arsenal” iz Tivta Dejan Kandić i izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro Dejvid Margason, danas su svečano otvorili potpuno renovirani glavni stadion FK “Arsenal” i novosagrađani objekat u sklopu stadiona, ukupne površine 250 metara kvadratnih.

“Fudbalski savez, kako u Tivtu tako i u drugim dijelovima Crne Gore, trudi se da što više ulaže u infrastrukturu. U ovaj projekat uložili smo gotovo pola miliona eura. U ranijem periodu ulagali smo u rasvjetu na pomoćnom terenu. Drago mi je što se fudbal probudio u Tivtu”, rekao je predsjednik FSCG Dejan Savićević i “Arsenalu” poželio velike fudbalske uspjehe u narednom periodu.

“Ovo je decenijama očekivani objekat infrastrukture, koji “Arsenal” kao jedan od najstarijih fudbalskih klubova u Crnoj Gori zaslužuje” – istakao je Komnenović i zahvalio FSCG na pomoći da se projekat realizuje.

U otvaranju renoviranog stadiona FK “Arsenala” učestvovao je Dejvid Margason prvi čovjek kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro, glavnog “Arsenalovog” sponzora.

Najčitanije