24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

“Svi na Crkvice” u nedjelju 13. avgusta, organizovan polazak iz Kotora, Tivta i H. Novog

Svi na Crkvice 13. 08

TO Kotor u nedjelju, 13. avgusta vas vodi na Crkvice. Napomene radi, već četvrtu godinu manifestacijom “Svi na Crkvice” želimo upoznati, kako lokalno stanovništvo, tako i sve zainteresovane sa ovim predjelom i njegovom bogatom istorijom o kojoj svjedoče brojne tvrđave, a krase ga očuvani predjeli prirode, poručuju iz TO Kotor.

Nažalost,  kompletnu manifestaciju sa prvobitnim muzičkim programom nismo mogli obezbjediti i ove nedelje ali smo sigurni da ćemo novim muzičkim izborom ispunii vaša očekivanja.

Manifestaciju otvaramo sa riječima dobrodošlice u 10 sati, nakon čega slijedi uzbudljiv program u skladu sa ambijentom. Prije svega, kroz pješačku turu sa obilaskom tvrđava, imaćete priliku iz prve ruke vidjeti i naučiti barem djelić ranije pomenute bogate istorije ovog mjesta, i o njenom značaju kroz vrijeme.

Zainteresovani će imati priliku da se oprobaju u streličarstvu, zahvaljujući saradnji TO Kotor sa Streličarskim klubom “Kotor”; a Multisport akademija Mayer pripremiće veliki broj igara za sve generacije, čime je zabava zagarantovana.

Od 14:00h u okviru muzičkog programa nastupiće Jelena Zvicer, a zatim od 16:00 h Isak Šabanović.

Takođe, drago nam je što možemo najaviti da će i ove godine biti obezbijeđen besplatan prevoz iz Kotora, Tivta i Herceg Novog, a o detaljima poput mjesta i vremena polaska, će biti izdato naknadno obavještenje.

Za manifestaciju “Svi na Crkvice” Turistička organizacija opštine Kotor obezbjediti prevoz iz Kotora  13. avgusta  2023. godine (nedjelja) kako slijedi:

Polazak iz Kotora, ispred stadiona Bokelja u 08:30 sati i zaustavljaće se na stanicama:

  1. Dobrota kod Doma zdravlja
  2. Kamp
  3. Sveti Stasije
  4. Orahovac
  5. Perast (gornji put )
  6. Risan
  7. Lipci (kod kružnog toka)

***Broj mjesta je ograničen i rezervacije su moguće u periodu od 09.00 – 13.00 sati na broj telefona 032 322 886, najkasnije do petka 11.08. ili dolaskom u kancelariju TO Kotor na Šuranj bb, zgrada Lovćen osiguranja, kancelarije 8 i 9.

Povratak je planiran nakon završetka manifestacije u 18.00 sati.

Polazak iz Tivta:

Prevoz će biti obezbjeđen iz Tivta sa stare autobuske stanice, a polazak je predviđen 13.08.2023.godine u 08:00 h. Zbog ograničenog broja mjesta, neophodna je prijava za ovaj događaj, a istu možete izvršiti na broj telefona 032 660 165 ili dolaskom u prostorije Turističke organizacije Tivat u centru grada, na adresi Palih boraca 19 najkasnije do petka 11.08.2023.godine.

Polazak iz Herceg Novog:

Polazak je u 8 h sa Dubrave, a sledeće stanice su Zelenika – kod Luke i Bijela – kod City marketa. Povratak sa Crkvica je u 18:00 h.

Zainteresovi mogu da se prijave pozivom na broj telefona TO Herceg Novi 031-350-850  u periodu od 9h do 14h (do subote, 12 avgusta). Obezbijeđena su 32 besplatna mjesta.

Najčitanije