24 C
Kotor

Slušaj online radio

“Svi na Crkvice“ u nedjelju 28. avgusta

crkvice

Treću godinu zaredom, Turistička Organizacija opštine Kotor organizuje manifestaciju pod nazivom „Svi na Crkvice“ čiji je cilj promovisanje zaleđa Risna. Predio Crkvica bogat je kulturno-istorijskim građevinama u vidu tvrđava a krase ga i očuvani predjeli, za koje vjerujemo da vrijedi posjetiti.

Stoga, želimo upoznati kako lokalno stanovništvo tako i sve zainteresovane sa Crkvicama a doživljaj upotpuniti raznovrsnim sadržajima. Ove godine manifestacija je planirana za 28.08. sa početkom u 9:30 sati, a biće obezbijeđen i prevoz iz Kotora, Tivta i Herceg Novog.

Očekuje nas raznovrstan program, koji će započeti obilaskom predjela Crkvica sa posjetom tvrđavama Stražnik i Kom. Zatim, svi zainteresovani će moći da se oprobaju u streličarstvu u saradnji sa Streličarskim klubom Kotor, dok u saradnji sa Multisport Akademijom Mayer organizujemo zabavne igre za sve generacije, a one najbolje očekuju i nagrade.

U želji da promovišemo domaće proizvođače i javnost upoznamo s njima, za vrijeme trajanja manifestacije domaćini iz opština Kotora, Tivta i Herceg Novog će imati priliku predstaviti svoje proizvode na Bazaru domaćih proizvoda, koji će biti prodajnog karaktera.

Teatar 303 će za sve prisutne izvesti zabavni program, nakon čega ćemo uživati u muzičkom programu sa Đurđom.

Prevoz iz Kotora:

Autobus polazi sa autobuskog stajališta kod Kulturnog Centra „Nikola Đurković“ u 08:00h i zaustavlja se na sljedećim autobuskim stajalištima:

  • Dobrota
  • Kamp
  • Sveti Stasije
  • Orahovac
  • Perast
  • Lipci

Pored tog prevoza, organizovan je i prevoz manjim kombijem iz Risna sa polaskom u 08:30h (ispred Pošte).

Prevoz iz Herceg Novog:

Prevoz je obezbjedila Turistička organizacija Herceg Novog, a autobus kreće u 08:00h sa Dubrave i zaustavlja se kod Luke Zelenika.

Prevoz iz Tivta:

Prevoz je obezbjedila Turistička organizacija Tivta, i autobus kreće sa stare autobuske stanice. S obzirom da je broj mjesta ograničen, rezervacije za prevoz iz Tivta je moguće izvršiti pozivom na broj telefona: 032/660-165 svim radnim danima od 08:00-15:00 a najkasnije do petka, 26.08.

Najčitanije