8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Takmičenje barmena, Mujović najbolji

Pobjednik D. Mujović

Dalibor Mujović, barmen hotela „Aman Sveti Stefan“ sa svojim koktelom nazvanim „Anastasia“,  pobjednik je pretkvalifikacionog takmičenja najboljih barmena u Crnoj Gori, a koje je sinoć održano u hotelu „La roche“ u Tivtu.

Takmičenje je  nazvano „Ivan the Teribble Vodka Mixology Qualifications“ po vodki „Ivan The Teribble“ koja je bila osnovni sastojak svih koktela sa kojima su barmeni nastupili.

Učestvovalo je ukupno osam barmena iz Lido Mar kompleksa u Porto Montenegru, hotela „Aman Sveti Stefan“, „Queen of Montenegro“, „Splendid“ iz Budve i „La roche“ iz Tivta, te restorana „Per sempre“ iz Podgorice i „Knjaževa bašta“ iz Bara. Njihovo umijeće ocjenjivao je žiri u sastavu: Gabrijela Glavočić (direktorka Turističke organizacije Tivat), Nikola Merdović (asistent food and beverage menadžera u „Amanu“) i Igor Kecman (direktor kompanije „Uniloft Balkans“ iz Beograda).

Drugoplasirani je bio Rastko Ljiljak,  a treće  mjesto osvojio je  Nebojša Lazarević.

Pobjednici takmičenja barmen održanog u “La roche-u” će učestvovati na predstojećem regionalnom takmičenju barmena u Beogradu koje će okupiti takmičare iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Makedonije.

Najčitanije