20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

The Chedi Luštica Bay u prestižnom Virtuoso Hotels & Resorts programu

Luštica Bay – The Chedi

The Chedi Luštica Bay, luksuzno utočište smješteno usred predivnih pejzaža Crne Gore, sa radošću najavljuje svoj zvanični prijem u ugledni Virtuoso Hotels & Resorts program. Ova saradnja označava značajan korak za hotel The Chedi Luštica Bay i otvara uzbudljive nove mogućnosti za putnike koji traže izvanredna iskustva.

Virtuoso je vodeća globalna mreža agencija specijalizovanih za luksuzna putovanja, sa više od 20.000 savetnika. Ona je sinonim za izvrsnost u svijetu turizma, poznata po svom posvećenom kreiranju izvanrednih iskustava za zahtevne putnike, uz ekskluzivni portfolio luksuznih turističkih partnera u 100 zemalja i direktne veze sa vodećim svjetskim turističkim agencijama u Sjevernoj i Latinskoj Americi, Karibima, Evropi, Aziji i Pacifiku, Africi i Bliskom istoku.

„Proces prijema u Virtuoso je veoma selektivan, tako da je prava čast biti njihov partner“, ​​rekla je Leonarda Dedić, direktorka prodaje u hotelu The Chedi Luštica Bay. „Reputacija koju imaju agencije članice Virtuosa i njihova posvećenost klijentima savršeno se uklapa u naš pristup usluzi. Sada kada smo dio ove renomirane mreže, radujemo se što ćemo savjetnicima Virtuosa i njihovim klijentima ponuditi posebne pogodnosti, vrijednosti i iskustva koja prevazilaze njihova očekivanja.“

Gosti i agenti obasuli su The Chedi Luštica Bay iskrenim pohvalama. Agent koji je imao privilegiju da prvi put doživi ovaj hotel, primjetio je sa iskrenom entuzijazmom: “Ono što izdvaja The Chedi Luštica Bay je besprekorno spajanje luksuznih sadržaja sa okolnom prirodom, u kombinaciji sa toplim gostoprimstvom.” Drugi je izrazio svoje duboko divljenje, napominjući: “Tako posebno mjesto koje, čak i u sezoni, izgleda kao oaza mira. Svi zaposleni su bili srdačni i strastveni prema Crnoj Gori i tako iskreni, što je teško naći u današnje vrijeme.”

The Chedi Lustica Bay

Okružen izuzetnom ljepotom, The Chedi Luštica Bay nudi niz aktivnosti i iskustava koja prikazuju pravu suštinu Crne Gore, od istraživanja predivnog Jadrana do uživanja u restoranima svjetskog ranga i opuštanja u spa centru.

Svojim prijemom u Virtuoso, hotel The Chedi Luštica Bay je spreman da unaprijedi iskustvo gostiju, nudeći još više prilagođenih i personalizovanih mogućnosti tokom putovanja.

Najčitanije