20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

THE CREW AWARDS ovog vikenda u Porto Montenegru

ACREW – Porto Montenegro

Međunarodna asocijacija članova posade ACREW i Porto Montenegro 14. i 15. Oktobra organizuju THE CREW AWARDS, jedan od najvećih događaja za članove posade na svijetu.  Osim čarter leta iz Barselone, smještaja u Tivtu, gala žurke na Buddha-Bar bazenu, svi gosti mogu birati između mnogobrojnih dnevnih aktivnosti kako bi bolje upoznali Tivat, Gornju Lastvu, i uživati u čarima Boke.

The Crew Awards je svjetski priznat događaj koji se organizuje petu godinu za redom, od čega prvi put u Crnoj Gori, a osmišljen je kako bi se odalo priznanje članovima posade koji su se istakli kao najbolji u svom poslu. Nagrade obuhvataju 20 kategorija, koje se dodjeljuju članovima posade kako za lična dostignuća, tako i za njihov zajednički trud i predanost u industriji superjahti. Više od 200 kapetana, članova posade i profesionalaca iz industrije prisustvovaće ovog vikenda događaju u Tivtu.

Zabava dobrodošlice za sve goste biće organizovana u petak, 14.oktobra od 17 sati u Blue Room-u Porto Montenegra, dok će se svečana ceremonija dodele nagrada održati u Auditorijumu Doma vojske na Seljanovu, 15. okotobra od 17 sati. Događaj će biti praćen zabavom na Buddha-Bar bazenu koja počinje u 20 sati, a za isti se akreditovalo više od 15 međunarodnih medijskih kuća.

Članovi posade  iz Crne Gore mogu prisustvovati događajima, registrujući interes putem linka https://www.crewawardspackages.com/.

Najčitanije