11 C
Kotor

Slušaj online radio

“The Crew Awards” u Porto Montenegru: tradicionalne nagrade za članove posade

The Crew Awards

Jedan od najznačajnijih događaja u industriji superjahti, 6. izdanje Nagrada za članove posade, u organizaciji grupacije ACREW biće održan od 20.do 22. oktobra u Porto Montenegru, u Tivtu.

Nagrade za posadu superjahti su ultimativna proslava izvrsnosti i profesionalizma u industriji. Ovaj događaj je glavna platforma za priznavanje posvećenosti i napornog rada članova posade superjahti koji idu iznad očekivanja, kako bi jahting industriju učinili što boljom.

Ove godine, više od 200 kapetana, članova posade i jahting profesionalci će se okupiti kako bi nagradili profesionalce iz različitih sektora iz jaht industrije i za njihove izvanredne napore i posvećenost poslu.

Žiri Nagrada čini 19 pažljivo odabranih bivših i sadašnjih kapetana superjahti, članova posade i profesionalaca iz industrije.

Porto Montenegro

Nagrade za posadu su globalno priznate kao jedino takmičenje koje zaista priznaje posadu superjahti za njihovu posvećenost i doprinose industriji. Porto Montenegro, domaćin ovogodišnjeg događaja, biće centar svih dešavanja tokom vikenda događaja. Događaj je otvoren za sve profesionalce iz industrije, kako iz lokalnih, tako i iz regionalnih marina.

Porto Montenegro poziva sve kapetane superjahti, članove posade i profesionalce iz industrije da učestvuju na Nagradama za posadu 2023. godine. Više informacija o događaju i rezervaciji mjesta nalaze se na sajtu www.crewawardspackages.com.

Ovaj događaj jedan je u nizu koji Porto Montenegro organizuje van sezone, kako bi pozicionirao Tivat kao izuzetnu destianciju za organizaciju luksuznih konferencija i okupljanja profiesionalaca iz različitih oblasti turizma.

Najčitanije