19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

“The Kitchen Party” u Luštici Bay 4. juna

Foto Luštica Bay – Gosti ce moci da kuvaju

Vrhunski kuvari i najbolji prozvođači vina i organskih proizvoda prirediće “The Kitchen Party”, prvi gastro događaj u slavu hedonizma, u hotelu The Chedi Luštica Bay, u subotu 4.juna a gostima će biti pružena prilika da prošetaju kroz prolaze kuhinje i restorana najluksuzivnijeg hotela na Luštici, kako bi probali jedinstvene kreacije vrhunskih šefova, vinara i proizvođača.

U neformalnom, zabavnom ambijentu među kuhinjskim stanicama, ovaj događaj pružiće razmjenu iskustava između kuvara i učesnika kao i omogućiti gostima jedinstvenu priliku da lično upoznaju najbolje kulinarske majstore i da na autentičan način otkriju i dožive gastronomsku raznolikost. Izuzetan događaj zabavnog karaktera začinjen performansima bendova, DJ-a, gitare, saksofona predstavljaće pozornicu za reviju gastronomske ponude restorana hotela The Chedi kao i drugih vrhunskih restorana, vinarija i proizvođača hrane sa domaće i regionalne scene, uz opušteno i šik druženje kojim će biti obilježen  zahuktali uvod u sezonu na crnogorskom primorju.

Uz dobru hranu, vrhunsko vino i organske delicije okupiće se odabrani gosti, u raskošnom defileu ukusa, nesvakidašnjoj smotri prefinjenih jela i vina – ovo je događaj koji se ne propušta.

“Uz dobar start sezone, ovim događajem slavimo kreativnost renomiranih šehova kuhinje, vinara i proizvođača hrane a ujedno i našu zahvalnost za saradnju sa brojnim partnerima The Chedi Luštica Bay. The Kitchen Party je prilika da proslavimo gostoprimstvo i osjećaj zajedništva koji njegujemo i nudimo svim našim gostima i posjetiocima tokom cijele godine“, rekla je Bruna Aleksic, events direktor u hotelu The Chedi.

Poznati glavni šef kuhinje u hotelu The Chedi Luštica Bay Željko Knezović, idejni tvorac događaja, smatra da će  The Kitchen Party ponuditi gostima jedinstvenu priliku za otkrivanje majstorstva internacionalne kuhinje. „Imaće priliku da steknu iskustvo iz prve ruke i dobiju savjete kako da sami pripreme najfinije delicije. Gosti će takođe isprobavati uparivanje hrane i vina iz bogate i raznovrsne gastronomske ponude, te lično da upoznaju izvrsne domaće proizvođače probranih specijaliteta. U interaktivnom okruženju moći će da steknu praktično iskustvo u kuhinji, pomažući u pripremi nekih jela zajedno sa kuvarima“, rekao je Knezović.

The Kitchen Party je događaj koji ne treba propustiti u novoj sezoni koja je u punom jeku u Luštici Bay. Dostupne su dvije kategorije ulaznica – individualna ulaznica za događaj The Kitchen Party ili u paketu sa smještajem u hotelu The Chedi Luštica Bay. Ulaznice se mogu kupiti na http://www.gigstix.me/thekitchenparty ili direktnim upitom na events@chedilusticabay.com.

Najčitanije