16 C
Kotor

Slušaj online radio

„The New York Times“ preporučuje elitni tivatski hotel

Regent Porto Montenenegro
Regent Porto Montenenegro

Hotel „Regent Porto Montenegro“ iz Tivta našao se u on-line izdanju prestižnog „The New York Times“, u autorskom tekstu objavljenom na jednom od najposjećenijih i najpopularnijih informativnih portala, i to u odjeljku koji se bavi putovanjima. U tekstu koji potpisuje novinarka Karu Suri (Charu Suri) hotel „Regent“ predstavljen je kao turistička destinacija, idealna za proslavu američkog praznika, Dana zahvalnosti.

„Za goste koji žele ćuretinu pripremljenu na regionalan način, „Regent Porto Montenegro“ će 26. novembra ponuditi večeru od 4 ganga, koji uključuju lagano kuvana ćureća prsa, servirana sa mlincima, prelivom od mandarina i kupusom.“-stoji u tekstu pod naslovom „Na putu ste? Ipak možete jesti kao da je Dan zahvalnosti“.

Tekst će biti objavljen i u štampanom izdanju „The New York Times“ u nedjelju 15. novembra. U članku se osim hotela „Regent Porto Montenegro“ u Tivtu, pominje i niz drugih destinacija i hotela, idealnih za proslavu ovog tradicionalnog američkog praznika.

Inače, dnevne novine „The New York Times“ i sva njihova izdanja, sa cirkulacijom od preko 2.100.000 primjeraka, jedan su od najuticajnijih medija na svjetskom nivou.

Za hotel „Regent Porto Montenegro“, ova publikacija predstavlja potvrdu predanog rada sa ciljem postizanja visokih ugostiteljskih standarda i kvalitetne usluge, ali i idealnu priliku za promociju hotela i Crne Gore i kao renomirane gastro destinacije- saopštili su danas tim povodom iz menadžmenta ovog hotela.

Izvor:S. L.

Najčitanije