16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – izgorio automobil

Izgorio auto -foto Dragan Redžo

U požaru koji je na vozilu iz za sada još zvanično neutvrđenih razloga izbio nešto poslije 12 sati u ulici Ribarski put u tivatskom naselju Pakovo, potpuno je danas izgorio automobil marke BMW, podgoričkih tablica.

Prema riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Tivat Zorana Barbića, požar im je dojavljen u 12. sati i 9 minuta kada je već bio u razbuktaloj fazi pa je, dok su se vatrogasci borili sa plamenom koji je gutao luksuzni BMW, došlo i do  par manjih spontanih eksplozija na  zapaljenom automobilu. Na intervenicuju su izašla tri protivpožarna vozila i sedam pripadnika SZS Tivat, a vatra koja je prijetila oblišnjim parkiranim automobilima i kućama u ulici Ribarski put, potpuno ugašena za oko pola sata.

Izgorio auto -foto Dragan Redžo

Prema nezvaničnim informacijama, do zapaljenja BMW-a došlo je dok se automobil kretao ulicom. Za sada nepoznati vozač BMW-a je zaustavio vozilo na sred ceste, istrčao iz njega i udaljio se u neopoznatom pravcu.

Na lice mjesta izašli su i pripadnici OB Tivat čija kruminalistička služba vrši uviđaj i pokušava da dođe do vozača uništenog BMW-a kojega nije bilo dok su vatrogasci gasili njegov automobil.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije