32.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Kazna za “Voli” od 2.500 eura

Obavezno nosenje maski – foto Opština Tivat

Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat i tržišna inspekcija Uprave za inspekcijske poslove sprovode koordiniranu akciju kontrole poštovanja važećih propisa i mjera u trgovinskim objektima u Tivtu.

“Tržišna inspekcija je u srijedu 24. februara izvršila inspekcijski nadzor maloprodajnog trgovinskog objekta “Voli” u Tivtu i utvrdila nepravilnost – nenošenje zaštitne opreme u skladu sa propisanim mjerama. Inspekcija je izrekla mandatnu kaznu izdavanjem prekršajnih naloga u iznosu od 2.000€ za pravno lice i 500€ za odgovorno lice u pravnom licu”- saopšteno je danas iz tivatske Opštine.

Za dane vikenda najavljene su stroge kontrole poštovanja mjera na javnim mjestima sa posebnim akcentom na šetališta, plaže, izletničke lokacije, kako bi se spriječila veća okupljanja građana. Mješovite patrole činiće Komunalna policija i inspekcija, pripadnici Službe zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta kao i službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Opština Tivat pozvala je građane na odgovorno ponašanje u skladu sa pooštrenim mjerama, kako bi se epidemiološka situaciju u Tivtu pooboljšala.

Izvor:S.L.

Najčitanije