23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Mini Handball Cup turnir u rukometu za djecu, nedjelja 10. april

Foto Sportska dvorana Župa Tivat

Prvi Mini Handball Cup turnir u rukometu za djecu do 11 godina, biće održan u nedjelju 10. apila u JU Sportska Dvorana Župa Tivat,

Turnir će biti organizovan u 4 kategorije, za djevojčice i dječake 2011 i 2012. godište. Na turniru će učestvovati 9 klubova, koji su prijavili 17 ekipa. Dakle, u svakoj kategoriji po 4 ekipe, osim za djevojčice 2012. godište, đe će biti 5 učesnika.

Cilj turnira je animacija djece, jedan od razloga je i taj što za te uzraste nema dovoljnog broja utakmica, pa je ovo odlična prilika da se oprobaju, zainteresuju još više za ovaj sport, kao i da otkriju svoje mogućnosti.

U sklopu turnira je organizovana i humanitarna akcija za malog Feđu. Na vratima dvorane će biti ulaznice (cijena 1 €), dok će na ulazu u salu biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge. Sav novac, prikupljen od ulaznica i priloga će dan kasnije biti uplaćen na žiro-račun Feđinih roditelja.

Otvaranje turnira je u 10:00h. Poslije predstavljanja ekipa, nastupiće Sportsko plesni klub Diamond, nakon čega će se organizator Vuk Kaluđerović obratiti prisutnima. Odigravanje utakmica kreće u 10:30h.

raspored

Klubovi učesnici su RK Partizan, RK Zeta, RK Mornar, ŽRK Budućnost, RK Stars, RK Lovćen, ŽRK Berane, RK Titan i ŽRK Tivat.

Ceremonija zatvaranja i dodjele nagrada počinje u 17 sati, dok je zvanično zatvaranje turnira zakazano za 18:30h.

Najčitanije