13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – pronađeno beživotno tijelo muškarca u stanu

Foto SZS Tivat

U jednom od stanova na trećem spratu stambene zgarde u Ulici 21.novembra u centru Tivta, danas u poslijepodnevnim satima, pronađeno je beživotno tijelo muškarca.

Prema nezvaničnim saznajima, riječ je o 46-togodišnjem turskom državljaninu koji je odnedavno iznajmljivao stan u Tivtu i sa kojim je ovdje boravio i njegov brat. Upravo je brat alarmirao policiju kada nije mogao ući u stan iz koga nije bilo odgovora na njegove pozive. On je policajcima kasnije ispričao da su njih dvojica i ranije dolazili u Tivta, te da su ovdje sada zbog posla, boravili  već oko mjesec dana.

Navodno, njegov preminuli brat imao je ranije zdravstvenih tegoba sa srcem i visokim krvnim pritiskom, zbog čega se on zabrinuo kada mu brat danas nije javljao na telefonske pozive, niti je otvarao vrata stana.

Koristeći specijalno vozilo – hidrauličnu korpu Komunalnog preduzeća, pripadnici Službe zaštite i spašavanja Tivta oko 17.30 sati preko balkona su ušli  stan i tamo pronašli beživotno tijelo turskog državljanina. Budući da na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja, a da su vrata stana bila zaključana sa unutrašnje strane i sa ključem koji je i dalje bio u bravi, pretpostavlja se da je u pitanju prirodna smrt. O svemu je obaviješten dežurni viši tužilac u Podgorici koji će odlučiti o eventualnoj obdukciji preminulog i drugim istražnim radnjama.

Izvor:S.L

Najčitanije