13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi nastavlja sa praksom organizovanja besplatnih kurseva stranih jezika

Herceg Novi – foto TO HN

Turistička organizacija Herceg Novi po četvrti  put organizuje besplatne kurseve stranih jezika kao dodatnu edukaciju za zaposlene i one koji traže posao u turističkoj privredi grada.

Ovo je nastavak pozitivne prakse ulaganja u obuku kadrova za turistički obrazovni profil i nije namijenjen djeci kao ni srednjoškolcima.

Kursevi  počinju  16. marta  u učionicama O.Š.“Dašo Pavičić“, dva puta sedmično od 18 sati, i to po grupama;  engleski, ruski i njemački jezik – početni  A1 i viši početni A2 nivo.  Kursevi  traju do 01. juna 2020. a predavači su licencirani profesori navedenih  jezika.

Svi zainteresovani koji žele da nauče ili unaprijede znanje stranih jezika, mogu da se prijave putem email adrese   kurs.hercegnovi.travel@gmail.com  do 7. marta, kako bi se formirale adekvatne grupe. Broj mjesta je ograničen.  Prijava treba da sadrži:  ime i prezime, stepen i oblast stručne spreme, kontakt telefon, email adresu, jezik i stepen za koji se osoba prijavljuje.

Na ovaj način TO Herceg Novi ima za cilj da pomogne gradsku turističku privredu obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja kadrova, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude grada.

Najčitanije