19 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Kotor organizuje brojne aktivnosti povodom Dana nezavisnosti

kotor foto boka news

Iz Turističke organizacije (TO) Kotor saopštavaja da se ranije najavljene radne akcije, koje su trebale prethoditi proslavi Dana nezavisnosti 21. maj, koje su se trebale održati u periodu od 17-20. maja, zbog loših vremenskih uslova odložene.

“O novom datumu kao i svim ostalim detaljima po pitanju akcija, javnost ćemo naknadno obavijestiti”- saopštili su iz TO Kotor.

Takođe, podsjećamo da je Jedriličarska regata “19. Regata bokeških mornara” pomjerena za vikend koji dolazi u subotu i nedjelju 20-21. maj.

Ono što ostaje nepromijenjeno jeste koncert povodom proslave Dana nezavisnosti. U nedjelju, 21.05. na Trgu od oružja sa početkom u 20 sati uživaćemo u nastupu Marijane Zlopaše, a zatim i Sergeja Ćetkovića.

U utorak, 23.05. planirana je promocija knjige “Vodič za vodiče” autora Jovana Jovice Martinovića. Turistička organizacija opštine Kotor je izdavač ovogodišnjeg izdanja već dobro poznate knjige, a sa željom da na taj način oda počast radu i djelu gospodina Martinovića, na godišnjicu njegove smrti. O tačnom vremenu održavanja promocije ćemo vas obavijestiti ubrzo, saopšteno je iz TO Kotor.

Najčitanije