17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat – Glavočić podnijela ostavku, iz Berana dolazi Danica Ćeranić

Gabrijela Glavočić

Direktorica Turističke organizacije Tivat Gabrijela Glavočić iznenada je danas podnijela ostavku na tu funkciju.

„Tačno je da sam predsjedniku Skupštine Turističke organizacije Tivat (gradonačelniku dr Siniši Kusovcu – prim.aut.) i Izvršnom odboru TO podnijela ostavku. Razlozi za to su lične prirode i ne bih o tome sada javno govorila. Očekujem da Izvršni odbor moju ostavku formalno usvoji na svojoj prvoj narednoj sjednici“- kazala nam je Glavočić.

Ona je danas zvanično obavijestila i zaposlene u TO da je podnijela ostavku i da će uskoro predati tu dužnost novom direktoru koga tek treba da imenuje Izvršni odbor TO.

Gabrijela Glavočič (DPS) je na čelo TO Tivat dopla u septembru 2016.godine iz Porto Montenegra gdje je radila u tamošnjem uslužnom sektoru    za vlasnike nekretnina u tom nautilko turističkom centru. Ona je tada na mjestu direktorce TO zamijenila Bernardu Moškov (SDP) koja se povukla pod političkim pritiskom DPS i njenih koalicionih partnera SD i HGI da sa funkcionerskih mjesta u lokalnoj upravi Tivta nakon lokalnih izbora 2016., „počiste“ sve kadrove SDP koja je prethodno dugi niz godina bila članica vladajuće koalicije u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacijama, Gabrijelu Glavočić će na čelu TO Tivat najvjerovatnije naslijediti Danica Ćeranić iz Berana koja radi u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore.

Izvor:S.L

Najčitanije