24 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat predstavlja turističku ponudu na Sarajevo Destination festival & Travel fest

TO Tivat

Predstavnici Turističke organizacije Tivta predstvljaju turističku ponudu grada  na Međunarodnom sajmu turizma – SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL & TRAVEL FEST koji se od 25-27. aprila održava u Sarajevu.

TO Tivat na sajmu u Sarajevu promoviše turističku ponudu Tivta, uslove boravka, kao i planiran bogat program turističkih manifestacija tokom predstojeće sezone.

Na SARAJEVO DESTINATION FESTIVALU učestvuju predstavnici turističkog sektora iz 15 zemalja, Italije, Francuske, Saudijske Arabije, Indonezije, kao i sve države iz regiona. U okviru promocije Crne Gore organizovana je nagradna igra, a TO Tivat je dodjelila nagradu čiji je sponzor bio hotel “Splendido Bay” iz Tivta.

TO Tivat

Organizator zajedničkog predstavljanja turističke ponude Crne Gore u Sarajevu je Nacionalna turistička organizacijja (NTO CG), a svoju ponudu su predstavile turističke organizacije primorja i sjevera.

Sajamsko predstavljanje je podrazumjevalo i B2B interakciju uz ideju da ovo bude mjesto povezivanja regionalnih turističkih partnera.

Najčitanije