12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tony Ward predstavio svoju kolekciju na petom IFF Porto Montenegro/Tivat 2023.

IFF Porto Montenegro

Jubilarno, peto izdanje IFF Porto Montenegro/Tivat 2023. u organizacija Fabrike i Porto Montenegra, otvoreno je revijama Rami Al Alia i Agathe Ruiz de la Prade.

“Svi moramo imati snove koje je teško realizovati u period u kome živimo: Post corona period, ratovi, svjetska ekonomska kriza koju svi osećamo…. Međutim, zahvaljujući timu snova, ,,Fabrika” i Porto Montenegra, snovi postaju stvarnost” – rekla je vlasnica agencije “Fabrika” Vesna Mandić.

Mandić je potom dodala da je želja Ramia Al Alia bila da na crvenom tepihu njegove kreacije nose poznate Crnogorke i sinoć su u njegovim kreacijama bile dizajnerka i influenserka Tijana Osmanagić i glumica Sanja Popović.

IFF Porto Montenegro

IFF Porto Montenegro je i ove godine okupio poznate modne kreatore, uticajne ličnosti iz svijeta mode iz cijelog sveta, lokalne, regionalne i internacionalne medije, predstavnike svijetskog jet seta….IFF Porto Montenegro je već postao važna ljetnja, modna destinacija i kao takva,  promoviše ne samo Porto Montenegro, već i grad Tivat i crnogorsku obalu.

Rami Al Ali se predstavio sa dijelom kolekcijije koja prije desetak dana premijerno prikazana na Nedjelji visoke mode u Parizu, a u drugom dijelu revije je prikazao kratku rekapitulaciju svog rada, kako nalaže običaj, kada se kreator prvi put predstavlja u jednoj zemlji. Njegova kolekcija kao san, brojnu publiku u Synchru je ostavila bez daha,

Alieve kreacije su bogate mnoštvom volumena i slojeva, čime je kreator pokazao kako doživljava ženstvenost savremene dame.

Aghata Ruiz de la Prada je predstavila je kolekciju  ,,Love”, u skladu sa motom IFF-a ,,Samo Ljepota i ljubav mogu spasiti svijet”.

IFF Porto Montenegro

Ova modna revija je unela ogromnu radost publici koja je zajedno sa nasmejanim i razdraganim manekenkama, pljeskala u ritmu Španske temperatemntne muzike. Kako ljubav dolazi iz srca, srca su bila na najvećem broju modela, ili kao detalji u obliku rajfa u kosi. Njena kolekcija je donela radost sa bogatim koloritom koji je preplavio modnu pistu i pretvorio je u žurki punu radosti Iiveselja.

U nastavku festivala ,druge večeri,  prikazana je kolekcija jednog od najpoznatijih svijetskih kreatora, Tony Warda.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije