27.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Trebinje – za četiri mjeseca oko 50.000 registrovanih noćenja turista

Trebinje – foto Boka News

Trebinje za četiri mjeseca već bilježi oko 50.000 registrovanih noćenja turista, izjavila je danas Srni direktor gradske Turističke organizacije Mirjana Putica.

„Nama je sezona uveliko počela još u maju, kada smo imali brojne turističke i grupne obilaske, kao i ekskurzije“, rekla je Putica.

Putica je istakla da je svaki mjesec u ovoj godini, turistički gledano, u Trebinju bolji od istog perioda prošle godine, koja je bila rekordna kada su u pitanju turističke posjete.

Ona je napomenula da su i sada svi smještajni kapaciteti u Trebinju popunjeni, navodeći da je u toku i motorijada, te se zbog svega nadaju da će ova godina biti još bolja i od prethodne, rekordne.

Putica je podsjetila da je samo otvaranje LJetnje turističke sezone u Trebinju krajem prošlog mjeseca bilo veoma posjećeno, a pratio je bogat program i zabavni sadržaji.

U Trebinju je u prošloj godini registrovano više od 200.000 noćenja turista, pa će 2023. godine prema svim parametrima ostati zlatnim slovima upisana u istoriji turizma tog grada kao najbolja i najuspješnija od kada se mjeri turistički promet.

Najčitanije