17 C
Kotor

Slušaj online radio

Trofejna godina za Bućarski klub “Bacchus”

Bacchus

Nakon premijerne titule osvojene na ovogodišnjoj 67. Bućarskoj olimpijadi, koja je održana na zogovima u Đurđevom brdu, igrači Bućarskog kluba Bacchus osvojili su i prvo mjesto u juče završenom takmičenju u drugoj bućarskoj ligi Crne Gore, čime su i stekli pravo igranja u prvoligaškom takmičenju iduće godine.

Prvo mjesto je osvojeno sa ubjedljivih i maksimalnih 12 pobjeda u isto toliko odigranih mečeva ove drugoligaške sezone.

“Prezadovoljni smo sa rezultatima ove godine, koja nam je ujedno i najuspješnija godina u istoriji našeg kluba koji je osnovan 2015. godine. Najbitnija stvar nam je svakako što smo afirmisali 4 izuzetno talentovana mlada igrača, koji su i dali veliki doprinos ovim našim rezultatima, a koji sigurno predstavljaju svijetlu budućnost crnogorskog bućanja. Predstoji nam nastavak u kup takmičenju, gdje nas očekuje meč četvrtfinala protiv ekipe Vrmca. Nakon završetka ovog takmičenja, slijedi državno takmičenje u pojedinačnim disciplinama, kao i tradicionalni novembarski turnir.

Svakako se nadamo da ćemo nastaviti sa odličnim ovogodišnjim rezultatima, kako u ovim takmičenjima do kraja godine, tako i u svim onim koji nam predstoje iduće godine” – saopštili su iz bućarskog kluba Bacchus.

Najčitanije