13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu borave influenseri sa tržišta Turske

Foto TO TIvat

Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa nacionalnom aviokompanijom Air Montenegro i hotelom Regent Porto Montenegro, realizuje kampanju promocije turističke ponude na tržištu Turske.

U cilju intenzivnije promocije ponude destinacije i direktnih letova Istanbul-Tivat nacionalne aviokompanije Air Montenegro planirana je realizacija posjete influensera sa ovog tržišta. U periodu od 31.marta do 2.aprila u Tivtu je boravio food influenser Gürhan Kara (https://www.instagram.com/tadindaseyahat/). Rezultat posjete je preko 50 objava na njegovom profilu o destinaciji, hotelu Regent Porto Montenegro, turističkoj ponudi.

,,Proveli smo lijepo vrijeme u Tivtu. To je prelijep grad sa divnom prirodom, odličnom gastro ponudom i ugodnim smještajem. Ljudi su jako topli i druželjubivi. Dočekani smo sa velikom ljubaznošću. Veoma je pogodno što se aerodrom nalazi u blizini svih mjesta za posjetu, kao i hotela. Direktan let iz Istanbula za Tivat, takođe čini ovaj grad interesantnom i poželjnom destinacijom za goste iz Turske.“.- istakao je food influenser Gurhan Kara.

FOto TO TIvat

U periodu od 2. do 5.aprila u Tivtu je boravio i influenser Halil Bekar (https://www.instagram.com/halilbekar/) . Imajući u vidu da su u fokusu njegovih objava destinacijske fotografije tokom svog boravka posjetiće ruralno naselje Gornju Lastvu, tivatski zaliv sa naglaskom na tri ostrva Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospa od Milosti, i ribarsko naselje Bjelila.

U okviru navedenih aktivnosti, u maju mjesecu, očekujemo posjetu još jedne influenserke sa ovog tržišta.

Najčitanije