10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu Padel Montenegro turnir od 5. do 7. avgusta

Padel

Tivtu će 5, 6, i 7. avgusta biti održan prvi internacionalni turnir u Crnoj Gori, Padel Montenegro turnir , u organizaciji Padel kluba Padel Monenegro, a pod pokroviteljstvom Veneto Padel Cupa 2022.

Rok za prijave ekipa je do 3. avgusta,a učešće na turniru košta 30 eura po ekipi,a učesnici dobijaju i paket dobrodošlice. Na turniru učestvuju muško –ženski parovi. Pravo učešća imaju samo državljani Crne Gore. Padel je reketni sport koji kombinuje elemente tenisa, skvoša i badmintona i sve je popularniji u svijetu.

Osnivači PK Padel Montenegro su poznati crnogorski vaterpolisti Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković, koji su se zahvalili Veneto Padel Cupu na ostvarenom partnerstvu.

-Otvoreni Veneto Padel Cup turniri u više od 30 klubova širom Europe.Organizovan u nekim od najprestižnijih Padel klubova širom evropskih zemalja koje učestvuju (Italija, Španija, Francuska, Grčka, Danska, Malta, Mađarska, Litvanija, Crna Gora, Švajcarska, Irska i druge).

Pobjednički parovi, iz muških i ženskih kvalifikacionih turnira iz svih zemalja učesnica, bit će pozvani na završni nastup Otvorenog turnira koji će se održati 8-11. Septembra 2022. u Italijanskoj regiji Veneto, u Veneciji.

U Veneciji će se igrači iz cijele Evrope takmičiti kako bi pokušali osvojiti željenu nagradu za polufinaliste, finaliste i pobjednike.

Pobjednička nagrada uključuje letove, smještaj, Padel klinike u klubu Padel IN u Dohi i besplatan pristup Svjetskom kupu u padelu u Kataru-saopštili su Danilović i Pasković.

Najčitanije